Osvrt g. Vulina

Godinama sam se bavio poslovima koji su iziskivali vrhunske napore, trud i domišljatost te sam postizao zapažene rezultate. Svoje životno djelo međutim smatram ispunjenim u trenutku kada položih posljednju ciglu Ville Vulin. Vila je obiteljska kuća u kojoj su odrasle moje tri prelijepe kćeri, a danas njome trčkaraju moji unuci i unuke.

Trudio sam se da tijekom ostvarenja sna u vilu utkam duh cijele regije. Građena je od pomno biranih materijala sakupljanih od Makedonije do središnje Italije. Motivima i stilom gradnje, vila je tipična za mediteransko podneblje. Međutim dovršena je kada je skladom boja, stilova i materijala udahnuta raskoš luksuznim interijerima. Tko god dođe kao gost, uživat će u rijetko doživljenoj udobnosti te će odmor zasigurno biti lagodan i osvježavajući. Kvalitetno provedeno vrijeme na kvalitetnom mjestu!

Otvorivši vam dušu o povijesti kuće i moje obitelji, vjerujem da prepoznajete kako je „Villa Vulin" mjesto koje ugošćuje iznimnom brigom i rijetkim komforom.

Još jednom zahvaljujem bližnjima i svim osobama koje sam susretao kroz život na iskustvima koja su oplemenila moj duh. Pozivam vas da nam se pridružite i da stvorimo zajedno nove trenutke i nova sjećanja. „Villa Vulin“ je dar mojoj obitelji, mojim prijateljima, a nadasve građanima predivne Pule koji su više nego dobrodošli svakog dana.

Srdačan pozdrav i do skorog viđenja
 Vaso Vulin