• Tommaseova 10, 52100 Pula - Hrvatska
 • +385 52 393990

Villa Vulin Priča"Villa Vulin" je prvi hrvatski boutique-hotel s pet zvjezdica te jedan od rijetkih hotela ovako visoke kategorizacije. Ponosimo se činjenicom da je naša reputacija mnogo više od ocjene. Naše usluge čine razliku od smještaja u hotelu i luksuznog smještaja na atraktivnoj destinaciji. Restoran Ville Vulin prednjači svojom reputacijom diljem regije. Kod nas su uvijek kuhali svjetski poznati majstori kuhinje i delicija Mediterana. Tako je i ove godine. Vinoteka i vinski podrum nesvakidašnja su turistička ponuda; riznica s više od petstotinjak boca iz svih regija svijeta. Pojedini primjerci datiraju desetljećima u prošlost.

Izgradnja vile završena je na prijelazu u novo tisućljeće, 2000. godine. Od tada do danas je prestižni restoran i vinoteka. Portfolije hrane, slastica i odabranog pića, u kombinaciji s ugodnom atmosferom i uslugom, oduvijek je privlačio raznolike i uvijek nam važne goste. Među njima ste možda baš vi, a posjećivali su nas i predsjednici, glumci te ljudi koji su nas zadužili svojim životnim djelima. "Villa Vulin" je više od smještaja, vrhunsko iskustvo!

Osvrt
g. Vulina...

Godinama sam se bavio poslovima koji su iziskivali vrhunske napore, trud i domišljatost te sam postizao zapažene rezultate. Svoje životno djelo međutim smatram ispunjenim u trenutku kada položih posljednju ciglu Ville Vulin. Vila je obiteljska kuća u kojoj su odrasle moje tri prelijepe kćeri, a danas njome trčkaraju moji unuci i unuke. Trudio sam se da tijekom ostvarenja sna u vilu utkam duh cijele regije. Građena je od pomno biranih materijala sakupljanih od Makedonije do središnje Italije. Motivima i stilom gradnje, vila je tipična za mediteransko podneblje. Međutim dovršena je kada je skladom boja, stilova i materijala udahnuta raskoš luksuznim interijerima. Tko god dođe kao gost, uživat će u rijetko doživljenoj udobnosti te će odmor zasigurno biti lagodan i osvježavajući. Kvalitetno provedeno vrijeme na kvalitetnom mjestu! By opening my heart about the history of the house and my family, Otvorivši vam dušu o povijesti kuće i moje obitelji, vjerujem da prepoznajete kako je "Villa Vulin" mjesto koje ugošćuje iznimnom brigom i rijetkim komforom. Još jednom zahvaljujem bližnjima i svim osobama koje sam susretao kroz život na iskustvima koja su oplemenila moj duh. Pozivam vas da nam se pridružite i da stvorimo zajedno nove trenutke i nova sjećanja. "Villa Vulin" je dar mojoj obitelji, mojim prijateljima, a nadasve građanima predivne Pule koji su više nego dobrodošli svakog dana.
Srdačan pozdrav i do skorog viđenja,
Vulin Vaso

Rezervirajte svoj boravak

Imamo dugu povijest


 • 2012

  Mi smo prvi put otvorili vrata

  "Villa Vulin" je prvi hrvatski boutique-hotel s pet zvjezdica te jedan od rijetkih hotela ovako visoke kategorizacije. Ponosimo se činjenicom da je naša reputacija mnogo više od ocjene. Naše usluge čine razliku od smještaja u hotelu i luksuznog smještaja na atraktivnoj destinaciji.

 • 2014

  Najbolji Boutique Hotel godine

  They say "small is beautiful", but we know there's much more to it than that. With 6 luxury equipped suites, we've carefully selected a wish list of special amenities. They're all living proof that nothing beats individual, one-to-one service from people who care.

 • 2015

  Tripadvisor Excellent Traveler rating

  "Very unique and clean hotel very close to sea. Quiet surrounding with deluxe interior. Must visit.also there is restaurant next to the hotel with calm and friendly atmosphere. Staff is friendly and owner us charming and helpfull."